Allt som har med känslor att göra är komplicerat"- jag funderar på meningen som jag hörde tidigare idag. Är känslor komplicerade eller är det vår rädsla för att först och främst känns dem och sedan att förmedla att vi känner dem, som gör det komplcerat? Jag har lärt mig att se det fantastiska i att känna och beaka våra känslor. Alla känslor är unika precis vi människor!
Att vara stark i sin känsla och våga förlita sig på den genererar till de bästa besluten och valen iallafall för mig. Här ingår också att våga säga nej, när känslan inte är med. jag tror det är detta är något som många gånger skrämmer oss- att säga ja till mig själv innebära att jag får ibland säga nej till någon annan- Det krävs övning för att klara detta!

En morgon av reflektion och eftertanke, har också gett resurs tänk. te och huvudvärkstabletter och ja, känslan är friskare än innan- och jag tar tillvara det vackra vädret, palltar snart på mig från topp till tå och ska ta en stärkande promenad i ett fantastiskt väder- min känsla säger mig att med rätt beklänad är utomhuspromenerande ett bra verktyg till välbefinnande även i förkylningstider!