Idag blev jag påmind om hur ont det kan göra hos en människa när hon blir dömnd av en annan människa genom ytterligare en annan människas upplevelse, utan att den som dömde på något sätt verklighetsanpassat upplevelsen från den andra människan. Hängde ni med?
Mitt budskap är enkelt, men behöver många många stundr och situationer av praktiskt övande. Döm inte någon annan människa genom en annan människas upplevelse- Även upp upplevelsen är rätt för en människa så behöver den upplevelsen vara den egentliga eller enda sanningen.
Efter denna påminnelse så fick jag ytterligare en påminnelse av hur go känslan är när man förlåter den dömande och tänker gott om den.

Tredje påminnelse blev en livshistoria och en rad härligt beskrivande situationer om hur kraftfull atrraktionslagen är och att tankens kraft är mäktig. Använd den rätt och den är dig en givare! Tusen tack fantastiska Malin Hammar och dina föreläsningar som gör det möjligt för fler och ytterligare fler att ta del av attraktionslagen!!Smile

Kraftfullt Malin Hammar gästspelade med "Att leva med attraktionslagen" i Lerums Kyrka

För varje gång jag hör Malin Hammar får jag alltid en ny påminnelse om hur jag trivs med attraktionslagens tänk

Bästaste Malin Hammar!!Smile