Var och en av oss assosierar till olika saker när vi hör ordet karriär. Själv tycker jag att det är ett mycket spännande och brett ord. Var och en av oss har vår karriär- Eftersom jag tror att var och en av oss har utvecklingspotential inom livets olika områden, så kan vi alla också utveckla vår karriär och öka vår kvalité inom den. Allt utifrån den egna individens potential och startläge.
Ge dig själv en funderar på vart du är i din karriär. Är du där du vill vara? Om inte - hur kommer det sig att du inte tagit dig dit du vill vara? Vad behöver du för att ta dig dit?
Idag väntar just karriärcoaching på Adecco. Möten med deltagare som vill ta sig vidare inom sin karriär står på tur.
Ja jag är lyckligt lottad som har dessa fantastiska möten med deltagare allt som oftast!Smile

Bekräftelsen är viktig och jag ger mig god bekräftelse i att vara en miljödiplomerad coach!!Smile

Trevlig tisdag på er!!Kiss