31 januari och om några timmar så är första månaden av 2012 till ända. Vintern har kommit och kylan verkar vara här för att stanna- investeringen av ett par ordentliga termobyxor har kommit bra till pass och är ett ypperligt bra klädesplagg att använda sig av under denna årstid.Jag packar in mig när jag går ut och packar ur mig när jag går in. Vilket gör att jag håller värmen-en underbar känsla i vinterkylan. Goda investeringar kan man inte få för mycket av det gäller likaväl ting som relationer. Goda relationer är också A och O för välbefinnande. Vare sig det är ting eller mänskliga relationer så är det av vikt att jag tar mitt ansvar och vårdar dem väl- och genom det så mår jag också gott- häftigt va!?Smile

Ett stort GRATTIS säger vi idag till vår gode vän och grymt duktige musikern & basisten Peter "Pp" Samuelsson på hans födelsedag!! Hiipp hurra och grattis på din dag, Peter!!Smile

2 actionhjältar och en Pp, våren 2010

Trevlig tisdagskväll på er!!Smile