Förts tänkte jag passa på att tacka alla som på sitt sätt medverkar till att denna bloggen får fler och fler läsare-Tusen tack!! Nu är antal gillare av sidan http://www.facebook.com/annelieeng uppe i 200 st. Helt klart vore det superkul att spräcka den siffran inom det närmaste!!Smile Ju fler gillare och ju fler läsare gör att sidan också kan bli attraktiv för produkter och tjänster som ni läsare kan få ta del av. Fler specifika erbjudanden från annonsörer av bra produkter till er läsare vore superduper!! Därav behövs fler gillare och fler läsare för att få högre siffror på statistik som gör att andra företag blir intresserade av att ta till vara er läsare- så hjälp mig gärna att länka sidan vidare och få fler att trycka på gilla-knappen överst på sidan!! http://www.facebook.com/annelieeng

Sidan är till för att dela mina val till att få god kvalité i mitt liv- en hope blandning av val av ting tankar och betende. Min förhoppning är att något ska ge er en tanke och inspiration om att kunna utveckla er framåt i något av livets områden och där igenom nå högre välbefinnande.Smile

Det finns fler vägar som leder oss framåt än de som vi går på i nuet- respektera andra människors vägval och utmana dig själv att pröva andra än de fasta invanda-tänk om en ny väg skulle ta dig till på ett snabbare och enlklare sätt fram till din målbild. För du har väl en målbild och vet vart du är på väg?Smile