Vardax lyx att  kunna följa sina barn till skolan promenerandes eller är det så att vi i välfärdssamhället låter bli att sträva efter promenerandet som lyx? ja ibland kan man börja undra för vi är rätt många föräldrar som trängs med våra bilar för på och avstigning av våra barn. Frågan är om vi kan utman oss själva och våra ungar till att lyxa till det med promenader till och från skolan? En halvtimmes raskt promenerande per dag är en bra förutsättning till godare hälsa- så kan jag ha ett mål med mitt promenerande behöver jag u inte promenera för promenerandets skull vid andra tillfällen av dygnet. Och självklart kan det för vissa vara en helt omöjlig ekvation att lösa promenader til och från skola pga av avstånd och tidiga arbetstider. Vad vet ja! Men en liten funderare tror jag att vi alla kan ta till vart och vad vi istället för att ta bilen kan traska med raska stegSmile

Tänk vilken njutning som den närmsta omgivningen kan ge vid raskt stegande-Här kommer bilder från Lerums Centrums vackra omgivning denna morgonSmile

Och gradantalet- ja- vi går mot mildare tiderSmile

Trevlig onsdag på er!!Kiss