BröllopsmässaClarion Hotel Post- helt klart en succé mässa. Själv är jag alldeles imponerad av hur många bröllopssugna par det finns- idag & imorgon alltså samlade under ett och samma tak. Bröllopsindustrin är stor- här finns utställare från en mängd branscher- alla med samma mål- att vara till hjälp för det stundande brudparet att skapa ett alldeles perfekt och underbart bröllop efter deras önskemål. En hel dag i montern för "Bröllop på landet" har varit riktigt roligt och givande! Att möta så många blivande brudpar under ett och samma tak- Helt fantastiskt!! Och imorgon blir det fler möten!!Smile

En alldeles fantastisk fin inspirations bok om "Bröllop på landet" delas ut till besökarna vid montern- Välkomna & låt dig inspireras!!Smile

Vad vore väl ett bröllop utan god musik- Magnus Rosén och Nickolas kan givetvis skapa den musikaliska pricken över i:et på brölloppet

Paren avlöste varandra vid vår monter som var fint dekorerad av Annicka!Smile

Katharina Brunat inspirerade till att välja etiskt & ekologiskt bröllopSmile

Första dagen på mässan riktigt kul och inspirerande- vore jag blivande brud skulle jag säkerligen finna stor inspiration och goda val hos utställarna. Nu är jag ingen blivande brud men hade ändå en mycket god inspirerande dag- Väl mött på mässan imorgon!!Smile