Att ta tillvara känslan och göra det man vill innebär att man håller sig längre ifrån att ångra det man ville men som man inte gjorde. Att stärka sig i sin intution och att våga förlita sig på sin känsla är ett ständigt krävs övning. Det mest fantastiska är att hela livet är en övning. Idag fick jag frågan om hur och när jag ska gå vidare i frågan om att permanenta mitt hår- Och ja, övningövning övning, jag förlitar mig på att håret blir permanentat när känslan är den riktiga för detta. Likaväl tog vi igår tillvara snöfallet från himlen och släppte inomhusgöromålen och gav oss ut i snön- stunden av härlig kramsnö blev till en snögubbe. Att vänta tills idag hade varit att vänta förlänge- så här har snögubben smält undan.

GÖR DET DU VILL GÖRA SÅ DU SLIPPER ÅNGRA DET DU INTE GJORDE!!!

Trevlig onsdag på er!!Kiss

Resterna av gårdagen snöiga gubbe- ett gott tillvaratagande av tiden att bege sig ut i gårdagens snöyra och avnjuta snöleken- med att vänta tills idag hade varit försent!!Smile