Påpaltad med vinterjacka och varm filt kunde eftermiddagskaffet avnjutas på balkongen. Kan säga att jag är ypperligt nöjd med att jag höll målfokus och att balkongen i västerläge blev sann i min nya bostad för snart ett årsedan. Efter att under senaste åren ha innehaft en alltan med söderläge med jätte go förmiddagsvärme- men kylga eftermiddagar och kvällar var just balkong i västerläge något som fanns i min målbild- och jag tog mig dit!
En eftermiddag med biblioteksbesök efter teater för de minsta actionhjältarna. Lerums bibliotek får sig allt som ofta ett besök av oss och nya böcker lånas. Nu ska de nylänade böckerna stå för avkopplingen innan sömn.

Balkongnjutning en solig dag som denn!!

Svårt att välja i bokhyllorna!

Att dagen sedan gav fler bonusar än vad som aldrig någonsin kunnat väntas - ja fantastiskt och oj så tacksamt!!SmileKiss