Att kasta sig utför ett stup kan ju vara riktigt härligt,och början till någonting nytt och mycket givande. Kanske kan det vara en pusselbit i att göra drömmar till verklighet. Att öppna eget företag var för mig en känsla av att jag slängde mig utför ett stup. Nu på tredje året av mitt företagande har jag en hel mängd erfarenhet att lära av och också bjuda andra på. Helt klart vill jag få fler människor inspirerade och motiverade till att våga vara modiga och göra sina drömmar sanna. Att starta ett företag kan vara inputten till att sagan blir sann. För min del har det varit så- från början har jag varit utan drömmen och tanken om att driva en egen firma. Idag förstår jag varför jag sitter på posten som företagskvinna och faktiskt trivs ypperligt bra med detta- jag har ju genom detta val skapat mig möjlighet till att arbeta med det som stimulerar och utvecklar mig! Som caoach och handledare i Sorgbearbetning är jag delaktig i en mängd förändringsprocesser där det är fantastiskt roligt att få bli tilldelad både handlingsresultat målgång och ett fantastiskt resultat. Att arbetat med sorgbearbetningsprogrammen innebär också att låta människor komma sig själva mycket nära och låta dem få lära sig att se uttrycka och känna sin egna känsla. Dessa program är ett fantastiskt verktyg att använda sig av i förändringsprocesser- och modiga är all de deltagare som tar handlingsansvar i sitt liv och går detta konkreta handlingsprogram!

Ibland kastar jag mig utför genom att tacka ja till vissa uppdrag- ibland kan jag fråga mig vad det är som driver mig att utsätta mig för den känslan? Och jag har studerat mig själv och mitt tänk - det finns drömmar som varit med länge och som jag hittills varit utan att genomföra och uppnå. Kanske för att jag låtit bli att leta möjligheter, kanske för att ett gammalt tänk om " tänk om jag misslyckas" gjort sig påmind. För visst händer det även mig som certifierad coach att jag brottas med skit tankar. Nu har jag verktygen så, efter ett par rundor i rondellen brukar jag ha bytt tanke och funderar istället på Vad det värsta är som kan hända? Ofta finns inget större i detta svar- så istället ser jag det roliga i uppdraget, slänger mig utför och kör! Trevlig kväll på er!!

 Jag en företagskvinna!