Många är vi föräldrar som brottas med tiden. Många är vi föräldrar som prioriterat bort oss själva för att låta barnen gå före. I det stora hela så är vi många föräldrar som har gjort och handlat så med gott hjärta efter de verktyg som vi har tillgängliga. Men låt säga att jag prioriterar bort mig själv så att jag inte är närvarande i nuet och hela tiden brottas med känslor som påverkar min känsla negativt. Är agerandet då det bäst? Här finns inga rätt och fel, utan jag tror istället att man kan börja fundera på kvantitet och kvalite- ord som är bra att stoppa in i mångt och mycket. Själv arbetar jag med fokus på kvalité och tycker att kvantitet inte är lika noga längre. Jag har bytt plats på dessa ord inom många områden i mitt liv och bla genom detta behåller jag lugnet får mindre stress och istället fullt av njutbara stunder. Så även i föräldrarollen! Den jämna balansen mellan alla våra roller är värt att jobba på- så att vi alla mår som bäst!Smile

Agera så att DU mår som bäst- då får andra det BÄSTA av dig- smart va?Smile

En kvalitetsstund på en av Lerums restauranger!

En afton av god påfyllning med många skratt i lagom lång dos!Smile

Idag blir det djuren i fokus med stundande djurkalas innan vi sedan släcker ner vårt Lerum och beger oss till Aludden i den mörka Earth Our timmen där vi underålls av musiker och gycklare med eldshow! Spännande!Smile

Trevlig lördag på er!!Smile