Ytterligare ett kalas avklarat , den här gången "djukalas"- 15 små flickdjur med majoritet kattor satt till bords under eftermiddagen och åt hemmagjord pizza, kladdkaka och glass. Med musika ur högtalarna blev det också lekar som dans stopp och "hela havet stormar! Alla ingedienser väl valda av min lilla actionhjälte som firades idag. I och för sej några månader senare än själva födelsedagen-men med ett medvetet val att framlägga kalaset blev dagen idag i djurens tecken en mysig tillställning!Smile

Med svart kajal och förvandlades min lilla actionhjälte till en leopard av sin storasyster! Tusen tack, för målandet!

De 2 andra systrarna agerade både lekledare och servitriser- Tusen tack också till er!

Hemmagjord pizza var höjdpunkt på dagens kalas!

Nöjda små flickdjur till bords!

Smile

Med lite fantasi och enkla medel går barnkalas som en dans. och lugnet efterårt är riktigt gott!!Smile