Att säga ja eller säga nej- vem är den föräldern som lyckats nmed konststycket att alltid ha välförstående barna vad gäller just nej... Något jag jobbar aktivt på är att få min ungar mål och resultat fokuserad . Att få dem att ta eget handlingsansvar och också få dem att känna tillit till sig själva i det de ska företa sig.
Efter just ett nej blev handlandet en gemensam målbild- Tillsammans gör vi nu vårt sommarcoallage där de vi vill ska upplevas ska finnas med. Döm av min förvåning när den yngsta actionhjälten satte Lars Wallin på coallget- Hur kommer det sig att han ska vara med? Jag vill gå på hans modevisning för han skapar så fina klänningar..-underbara unge!!Smile

Nedanstående bild av min lilla grodas ena bild- Hur kommer det sig att du vill ha med en bergstopp? Jo jag vill inte klättra där i verkligheten men det är en bild för att man ska kämpa för det man villSmile Klok unge!

Så mitt på vardagsrumsgolvet ligger det då fasttejpat för pågående skapelse - Vårt sommarcoallge 2012- för att vi tillsammans ska ta oss dit vi vill!Smile

Dels är detta en kul aktivitet att göra tillsammasn och dels blir det också ett fint alster på vår vägg som hela tiden väcker våra hjärnor till liv att fortsätta kämpa för det vi vill!
Smile