Dags att utmana mig själv- och det önkvärda målet är ett gott resultat- nu gäller bara tron på mig själv att jag når det. Arbetsredskapen nedan är några som jag gör allt för att oftast hålla mig ifrån. Det är mer sällan än ofta ni ser mig på bild tillsammans med dessa!
Så vad tror ni- kommer jag att nå fram till mitt önskade resultat???
Om inte så är jag iallafall stärkt i känslan av att var nöjd i min insats av att våga vara modig nog att testa denna handling till att ta mig dit jag vill. Och en lärdom rikare i vad jag kan och eventulellt också vad jag ska överlåta till någon annan kompetent människa att göra. För ni håller väl fous på att Ingen är fullkomlig, vilket också innebär att Ingen är Ofullkomlig!! Och därav behöver vi alla tillåta oss att be om hjälp emellanåt med olika saker för olika människor!!KissFortsatt trevlig torsdagskväll till er alla!!
Smile

Mina utmanande arbetsredskap- dax att använda dem!!