Efter dagens morgon & lunchpromenad på Göteborgs gator, slog mig tanken vilken fantastisk underbar stad Göteborg är. Genom att numera ha ett öppet och upptäckande förhållningsätt mot staden när jag är där, upptäcker jag alltid något nytt som jag förundras över. I sommar kan jag tänka mig en och annan upptäcksfärd med barnen förutom det årliga Lisebergsbesöket.Jag är öppen för upptäckten av mer av det ljuvliga Göteborg, en arena för värdskap!Smile


Göteborg en härlig stad att stadsvandra i!


Liseberg- ja ett fantastiskt nöjesfält!
Lika väl som att upptäcka "ditt" Göteborg oavsett om du är boende eller turistande, lika väl kan detta öppna och upptäckande förhållningsätt anvädas på andra platser & i andra städer för nytändning och finnande av det vackra! Lycka till!Kiss

PS! Oavsett Göteborgare eller ej- Hjälp mig vidare mot titeln Toppbloggare 2012- Annelie´s blogg är i final & vill mer än gärna ha din röst!! Genom att rösta kan du också bli en vinnare- finfina presentkort lottas ut till röstare!! Så gör så här: Gå in på länken nedan, gilla sidan, gå in på bloggtävling, tryck logga in, följ app, tryck toppbloggare, skrålla ner tills du kommer till Annelie´s blogg, tryck RÖSTA PÅ ANNELIE´S BLOGG! Skriv gärna en kommentar så jag vet att DU tillhör röstarna! Tusen tack på för hand!♥ http://www.facebook.com/uropenn?ref=ts

SmileSmileSmile

..här är det högt- RIKTIGT HÖGT, centrala Göteborg!!