En god måndagseftermiddag med ungarnas favorit på bordet PANNKAKOR- gärna serveratde med socker & kanel- Enkelt och ändå vardagslyxigt:

Så här gör du våra goda pannkakor!

Ingredienser

8-10 st

2 1/2 dl vetemjöl
6 dl mjölk
3 ägg
1/2 tsk salt
2-3 msk Smör 

Vispa ut mjölet i hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resterande mjölk, ägg och salt. Smält smör i en stekpanna och häll ner i smeten. Grädda tunna pannkakor i stekpannan. Servera med socker och kanel- MUMSIGT!!Smile

PÅMINNELSE- Det är LIKA i Bloggfinalen!! Hjälp ANNELIE´s BLOGG med era röster-1 röst/ facebook konto fungerar- så please Rösta på ANNELIE´s BLOGG!! Gör så här: Gå in på länken nedan, gilla sidan, gå in på bloggtävling, tryck logga in, följ app, tryck toppbloggare, skrålla ner tills du kommer till ANNELIE´S BLOGG, tryck RÖSTA PÅ ANNELIE´S BLOGG! Skriv gärna en kommentar så jag vet att DU tillhör röstarna! Tusen tack på för hand!♥ http://www.facebook.com/uropenn?ref=ts