En morgon som den här är guld värd när sängen känns extra skön och ögonlocken vill fortsätta blunda. Ett extra spår av mental träning fick det bli innan det var dax för duschen föratt vakna till ordentligt. Nu sitter jag här i min morgonstund-PÅ BALKONGEN!! Yes- fröken väder är på ett alldeles strålande humör och den blå färgen på himlen alldeles ljuvlig- ja dessa ingredienser gör mig mer intresserad av att uppleva dagen på ett annat sätt än att ligga kvar. Thank's good it's summer!!

En mötesförmiddag står på tur- för att kan leda andra -ja, då är det bra att titta på hur man leder sig själv. Har du studerat dig i vad du tar dig för, varför du gör det och vilket resultat som du uppnår- det önskvärda? Rubriken ledarutveckling är för alla- alla kan alltid utveckla sin sätt att leda både sig själva och andra!

Med kärleken som bas och fokus på Jag är ok, du är ok- är jag övertygad om att vi kan lära oss prata MER med varandra istället för OM varandra!

"Mamma titta här, sa min minsta actionhjälte-se du vad det är?"

..Även kaksmulor kan gå i kärlekens teccken om man fokuserar på det- visst är det fint -min actionhjältes hjärta av smulor! Trevlig torsdag till er! Kram/Annelie