Jag kan inte säga annat än att fröken väders leende idag charmar mig. Solens strålar är en stor charm för mig- men under årens lopp har jag lärt mig hitta mer charm att njuta av. Hur jag sen än vill- så kan jag ju inte påverka solen att skina med sina varma strålar över mig helt och fullt, eftersom jag har valt att bo där jag gör. Därav har jag underflera år gått på upptäcksfärd för att heta mer i livet som är charmerande för just mig att njuta av- och kommer så fortsätta min förd här.
Har du någon gång ställt dig frågan av vad som charmar dig i livet? Vad njuter du av och varför? Fundera på om du kan gå utanför din vanliga njutningszoon och bestämma dig för att hitta mer att njuta av- för det finns mångt och mycket att charmas av! Ibland är det så att vi tex har bestämda tidpunkter för viss charm och njutning- bena gärna ner det för dig själv och fråga dig varför just DU bara tillåter dig att njuta av något visst vid en viss tidpunkt?


Ta kräftor tex-Väl förknippat under större delen av mitt liv med att njutas under augusti månad och kräftskivorna- även om jag gilla kräftor så fanns det inte på tapeten att köpa kräfter och njuta av under andra delar av året- Tur man har vänner som kan få en att lära - jag kan garantera att kräftor smakar precis lika gott och jag både charmas och njuter av dem idag, oavsett månad för intag!

Vänner är bra att ha- de kan charma en till nytänkande - Kräftintag är smarrigt all over the year! Kiss