I veckan fick jag nämligen i paket på posten världens finnaste rosa vantar att pigga upp höstmörkret med!! Vantarna är från by margarete nudel och jag är fantastiskt glad över mina rosa vantar!! Tusen tack!!Smile Jag kan tillägga att by margarete nudel är officiel samarbetspartner med Rosa bandet och det finns både vantar mössa och sjal där 25 kr/produkt skänks till bröstcancerforskning!! Så nu kan även du vara med och stödja detta viktiga ändamål genom att köpa ett par vantar!Smile

by margarete nudel är också ett av de företagen som finns representerade i mina goodiebags till deltagare &lyssnare vid föreläsningar!

Visst är de fina mina nya favoriter i höst!? Tusen tack för dessa, by margarete nudelKiss

 

Givetvis finns det en gilla sida på faceboook att gilla och ta del av detta företags fantastiska kollektioner! http://www.facebook.com/bymargarete håll koll där och även på min sida- http://www.facebook.com/annelieeng -det kommer säkerligen olika tävlingar och utlottningar fram igenom med fina priser!

Trevlig söndag till er!Kiss