Knappt halv sex denna onsdags morgon och jag är vaken och utvilad- nja..men iallafall riktigt nöjd med att jag lyssnade på min kropp i går kväll och gick och lade mig MYCKET tidigt. den värkande halsen väckte mig tidigt idag så nu lägger jag till varmt te som medicin. Några värktabletter till och med alla ingredienser så ser jag fram emot att de tillsammans lindrar smärtan i halsen.
Samarbete -jag tror på samarbete och att man tillsammans kan nå högre höjder. Jag tror också på ett aktivt val av förändringsarbete- Då menar jag att man mer ska jobba med sin rädsla för förändringar och istället titta på vad förändringar kan ge. Visst är vissa förändringar tuffare än andra att genomgå, men kan också vara väl behövda för mer välmående. Tillsammans kan man också jobba på styrkan och vi känslan i ett team. Varje sak kräver sin expertis- eller ja, helt klart är det bättre att vi alla hjälps åt med det vi vill och kan- detta utesluter inte att vi ska pröva att gå utanför vår egna komfortzoon.
Jag står mitt i förändringar och ibland blåser det medsols likaväl som motvinden kan kännas mindre kul. Men jag vet min styrka- i nytänkande och framåtanda ser jag vinsten i att samarbeta.