Att veckan skulle gå i halsonts tecken var inget jag förutsatte eller kunde förana-Fredag idag och nu är vi 2 som ligger på soffan med ömmande halsar. Helt klart har veckans planering fått ställas om och det har varit mer te-drickning och soffvilande som aktivitet än andra veckor. Vad tar jag då med mig för lärdom av dessa dagar- ja, genom att igår besöka mitt först kommunfullmäktige möte någonsin så är jag övertygad om att det finns möjligheter att påverka det man vill. Vissa saker växer under livets gång och det ger också en erfarenhet som kan berika mer än just i "korridprsnack". För att kunna påverka så är jag av tron att en öppenhet till förändringar berikar. Återigen måste jag påpeka att vissa förändringar är svårare än andra att se ljuset i men det finns alltid ljus- leta efter det!
I mitt fall är har jag under mitt 45 åriga liv gjort många förändringar likaväl i medvind som motvind. Jag har lärt mig förlita mig på min känsla och har idag en stark intuition som tillsammans med fakta-intag brukar leda mig rätt. Jag är en stolt Lerumsbo som idag vill kunna vara med och påveka det samhälle som vi lever i!

När en av actionhjältara prövade tennis under gårdagen och ord som "naturbegåvning"- ja, då växte en ny utmaning fram- undra om jag ska utmana mig själv framöver och söka rätt på en grundkurs i tennisspelande för vuxna..? Att lära sig spela tennis som 45 åring..ja varför inte..- någon mer som gillar utmaningen??

Tusen tack till Lerums Tennisklubb för mycket trevligt bemötande av mig och min actionhjälte, som alltså gav upphov till en ny utmaning..;)