En hel dag inom karriär och jobbcoaching som startade med en morgonpromenad till nästa hållplats. Ja, ibland gör jag så- när jag vet att schemat för dagen är knapp för att traska med raska steg. Morgonen solen var definitivt en påfyllning att uppleva under traskandet.
Glad är jag också idag över att ha investerat i ett månadskort hos Västtrafik för kommende månad. Ni undrar säkert vad jag menar med glad? Det är ju en utgift.. Jo visst är det det- men att investera i kortet innebär att uppdragen i Göteborg är så många så att det lönar sig för mig med ett månadskort. Detta innebär att jag slipper allt krångel med att omma ihåg att stämpla ut mig när jag går av eller byter mellan tåg och spårvagn. Ännu bättre är att jag kan nyttja kortet tillsammans med mina actionhjältar- jag kan nämligen ta med mig dem gratis på mitt kort- Oj, vad vi ska aktivera oss i Göteborg under kommande månad! Yippie! Kom gärna med trevliga förslag om vad som kan göras och upplevas!!

Både en möjlighet till besparande av pengar och miljö, samtidigt som det öppnar möjligheter till att aktivera oss mer i Göteborg- Gott att återha gjort ett medvetet val att ha månadskortet i min hand!Smile