Som karriärcoach på Adecco har jag den eminenta möjligheten att få följa människor och dess utveckling till ett nytt arbete. Det är en fantastisk känsla både för mig och mina deltagare när detta resultat uppnås. Att under resans gång har skapat verktyg som cv och personligt brev likaväl som att ha gått igenom presentationsteknik. Är jag nu inte van av att gå på intervjuver, så behöverjag ju öva- öva utan betungande feedback- öva för att kunna sätta intervjun. Det är som att lära sig cykla - när man övar faller man ena gången åt vänster, då lär man sig att räta upp cykeln, räta man upp det för mycket faller man istället åt höger-tillslut så har du övat tillräckligt så att du kan hålla cykeln rak hålla balansen och cykla iväg. Likaså är det med intervjuver- det är få människor så går in i sin första arbetsintervju helt avslappnat och sätter den intervjun. Säkra med det du kan säkra, som att komma i tid, vara hel och ren, ha med kontaktinformation på 2 referenser uppträd artigt med ett vårdat språk. Förberedelser om dina kompetenser och egenskaper likaväl som inläsning av företaget är också att föredra. Se sen dina kommande intervjuer som övning- efter varje intervju feedbackar du dig själv med skalan 1-10 där 10 är guldstjärnan- Hur nöjd är du med din insats på intervjun? Vad innebär siffran- alltså detaljera ner orden för allt det som du gjorde bra, gå sedan vidare på att sätta ord på det som du ska förbättra. På detta sätt skapar du dig en erfarenhet och lärdom av varje intervju istället för ett betungande misslyckande. Lycka till!Kiss

Med denna kokbok ser jag fram emot nytänkande i användning av grillen- även om middagsbordet" flyttas in när sommarvärmen tar slut, fungerar det ypperligt att skapa rätter på grillen större delen av året! Tusen tack säger jag till en av Sveriges bästa Delisäljare och varmt mycket lycka till framöver!<3

Grillen är mitt verktyg till goda rätter- likaväl som en karriärcoach kan vara verktyget till att nå sitt drömjobb!Smile