Mitt mål med dagens besök på Bok och biblioteksmässan var att besöka seminarie där Agneta Sjödin var huvudperson, inhandla hennes senaste roman- En kvinnas hjärta & sist men inte minst ha en mysig dag tillsammans med min väninna Katarina. Jag satte målen och rsultatet blev gott. Att jag gick i från mässan med bonusar- ja, det blev en extra påfyllning.Smile

Det är alltid bra att sätta mål och se resultatet av dess genomförande. I dag utökades mitt önskvärda resultat med bilder på möten med fantastiska författare! Seminariet med Agneta Sjödin var mycket givande-hennes sätt att i ord text och tal dela vidare sina lärdomar är betydelsefullt! Nu ligger "En kvinnas hjärta på bordet framför mig, beredd att vara i fokus vad gäller läsande den närmaste tiden! Tack Agneta för signeringen och ord och värme som du förmedlade idag!Kiss

Att gå ifrån mässan med en ljudbok av Martina Haag var inget som fanns i min målbild- Tack Martina- för att jag gick därifrån med din Heja, Heja som ljudbok- det är just den boken jag behöver ha tillgång till med hörseln! Heja mig!

En dag fylld av möten och härlig inspiration till kommande vecka och också ännu längre- Författardrömmen finns ju kvar..Kiss

Möten möten och åter möten- och mycket god påfyllning av dagens mässbesökSmile

böcker planscher väskor m.m - en salig blandning av vad mina kassar innehöll!Smile