Föreläsningen denna afton gav i mångt och mycket inspiration till att våga vara unik och sticka ut. Tusen tack till företagarna som inbjöd mig till denna föreläsning. Gelt klart var det helt rätt val för mig att lyssna till Fredrik Olsson från Miami Advertising Agency. Att mina val av innovativa och kreativa sammarbetspartners spär på mitt nytänkande gör framtiden och idéskapandet mycket mycket spännande. En snabb brainstorming var starten till ett nytänkande som ska detaljeras under helgen- Att våga vara modig nog to be "good enough"-Yes!!Smile

 

Måste förresten påtala att både mat service och nyrenoverande lokaler hos >Lerums lokalaste lokala restaurang Torarica föll mig väl i smaken!! Tusen tack företagarna för en denna innovativa torsdagsafton!!

En kvällspromenad på välkända gator bland hemmakvarteren gav också sin påfyllnad av kraft och energi till att fortsätta tankeverksammheten ytterligare..

..och kolla kolla min biljett är nu säkrad till entreprenörsgalan den 9 november-till hör du också dem som vill ta del av denna galakväll med en mängd härliga lerumsföretagare? ja, då ska du nog med snarast investera i biljettköp! Platserna denna afton är begränsade och jag kan tycka att det är dumt att chansa på att bli utan! Kiss