Tänk vad människomöten kan vara givande utvecklande och också lärande. Genom rätt tillvaratagande kan jag lära så mycket mer och ta del av så mycket mer än det som jag redan vet och kan.

Som det skomakarbarnbarn med med stort skointresse som jag har jag, oftast inga större problem med att öka min skogarderob. Med storlek 38 så finns alla schyssta damskor tillverkade i just denna storlek-den vanligaste??. Svårigheten ligger istället på att emellanåt få tag på ett par innan storleken tar slut. Med hög vrist kan vissa skor vara för smala. Ja det är den enda egentliga problematiken som jag har- inga ömmande fötter utan lika väl låga som höga klackar passar min fot. Det är helt enkelt ögat som mer styr mina val-och ibland också prislappen så klart..Wink Efter ett möte idag- fick jag tilldelat mig en heltr annan problematik- Hur får man som tjej tag i schyssta skor när man innehar storlek 44?? Idag lärde jag mig att det faktiskt finns unga jätte vackra tjejer med just denna problematiken- så HJÄLP- har ni något tips??? För helt klart tycker jag att de liksom jag är lika mycket värda och ska ha möjligheten att dra på sig ett par schyssta skor som de känner sig stiliga i!! Har du tips och idéer om på schysst tjejskor i stora storlekar och vart man får tag i dessa, så skriv gärna det på kommentarer alt på min facebooksida: http://www.facebook.com/annelieeng

Oavsett färg en trogen favorit som alltid funnits ett par av i min skogarderob sedan 15 årsålder!!

Praktiskt & upppiggande i regnväder!

Mina höstfavoriter i år!!

 

Det finns en del att väja av i min skogarderob- och jag trivs med att ha det så. Jag ttrivs i att ha valmöjlighet vad gällerr skor som påverar min trivsel känsla gott. Så hjälp gärna till att sprida info om schyssta tjej skor så att de med något större damfötter än jag också kan göra schyssta val!!Smile