Funderingarna denna tidiga lördagsmorgon går under rubriken att våga vara modig. Vad inneär att våga vara modig? Att sluka eld är att vara modig för mig- Jag är grymt imponerad av tejen som jag mötte i veckan som gör detta!! Funderingarna är i vad modig innebär mer för mig? Kan en människa vara modig utan att jag tycker att den är modig? Helt klart är det jag som ska bredda mitt tänk och faktioskt se fler människor som modiga. Lika väl att utöka synättet och se det goda hos människor tycker jag det är en vinst i att se människor som modiga! Jag är modig. På en del plan är jag modig, på några plan behöver jag lära mig att se att jag är modig och på andra plan behöver jag plocka in mod för att genomföra vad känslan säger mig är rätt.
Genom att vara modig och fokusera på mål och ett önskvärt resultat. Har jag också lärt mig att vara modig att säga nej. Mer detaljerat - att inte säga ja när jag egentligen menar nej och tvärtom. För mig är det att vara modig. Att våga ta plats för den jag är är också för mig att våga vara modig- att släppa fokus på presterande. Att ta steg utanför min trygghetszoon är att vara modig. Resultat av detta är bla att från ha suttit längst bak i salar står jag nu längst fram som ledare och föredragshållare och vet ni, jag sormtrivs!Smile Att våga kombinera olika roller olika ord och olika värderingar och att lika väl utmana mig själv som att lyssna till mig själv innebär att våga vara modig. Att möta min egen spegelbild- nyvaken med håret på ändan och senare iordninggjord och makad. Vad ser jag vad är mitt hjärta vad är min känsla- Yes, vad modig jag är!!SmileAtt våga vara vara affärskvinna-helt klart är det modigt av mig! jag är stolt i att avar entreprenör och går idag gärna i bräschen för att få fler att våga vara modiga att genomföra sina affärsplaner- Här i är jag modig då jag också bkuder på likaväl bra som mindre bra val iur min egna entreprenörsresa
På ett eller annat sätt vill jag förmedla till mina deltagare i olika uppdrag att våga vara modiga och ta sig dit de vil. Jag vill inspirera dem till att modighet! Frågor som "Vad är det värtsa som kan hända?", är tex något som kan vara bra att "lära sig använda".

En lejontämjare är modig på sitt sätt. Och när en människa greppar telefonen och gör det det samtalet som den undvikit i en vecka, ja då är den människa också fylld av mod. Vem jag tycker är modigast? Nja, jag vill hellre lära mig se fler modiga människor och mer mod än just modigaste.

Yes, det var delar av minlördagsfundering denna tidiga morgon.

En modig actionhjälte och en modig mor- en god kombination!Kiss