Vad den  jämna balansen innebär för alla och envar en ja, faktiskt helt induviduell. Ingen kan egentligen varken dömma eller säga  att sin eller någon annans jämna balans är fel är rätt. Istället är det av vikt att lägga fokus på sina känslor för att lära sig att stämma av vad som är den jämna balansen för sig själv.

Dagens blandning har pendlat jämnt mellan arbetsmiljö i storstan likaväl som vid hemmakontoret i min fantastiska lilla hemkommun. Möten med deltagare under rubriken jobbcoaching likaväl som administrationsuppgifter vid hemmadatorn. Därefter några timmars fokus på mammarollen och umgänge med en actionhjälte för att nyss vara hemkommen från ett möte inom politik. Kan tillägga att ta steget till att vara politiskt aktivt har ökat min jämna balans och tillför också mycket lärande om vårt samhälle och vårkommun. Genom att engagera mig politiskt vill jag kunna bidra till god utveckling i min hemkommun.

Medans tv-soffan är intagen av skollediga översovande tjejer intar jag hemmakontoret en stund till, och njuter av deras bakrundsljud och samtalande och kloka små åsikterSmile

Trivsl & god balans har idagen alltså bestått av olika miljöer, olika roller och olika uppgifter- min dag! Hur når du din jämna balans?

 

Kan tillägga att bonus för dagen blev bytt bytt kommer aldrig igen... Wink Tusen tack likaväl till Malmsten & Olsen Bil som Bil-Nilsson för dagens genomförande!Smile Två serviceinriktade företag för dig som bilägare som vill ha just detta- god bilservice!!