Vi vet att livet är föränderligt- iband till det bättre och ibland måste vi snurra några varv för att se det goda ur en förändring.
Likaväl som ett husdjurs död kan vända upp och ner på ett barns känsloutspel- likaväl finns det inga rätt och fel i reaktion. Det ända som är rätt är att tårar är ok. Ändå finns det mellanstadietjejer som inte vågar gråta eftersom killarna i skolan tycker att det fjantigt.. Helt klart är det av vikt att styra in både oss själva och våra ungar att det är oka att fälla tårar- de måste få komma ut istället föra att bli instängda.

Efter ett spontant infall att överraska ena dottern med nya jacka och utnyttja finfina rabattkuponger från favoritklädkedjan, blev jag fast i bilkö. Det förändeliga som inte ska hända hade hänt en stor långtradare hade lyckats korsa väggrenen och komm över på fel sida av motorvägen- läskigt! Stillasittande i låååånga köer kan man också göra val-mitt blev att ta mig tid till reflektion. Reflektion av dagen och av nuet-väl i dessa upptäckte jag mer finfina detaljer till min mål & resultatbild. Ett bra innehåll att stoppa in i tiden vid kö- reflektion!!

Lindexkortet & dess kuponger gör gott för kassan!!Smile

Något ruggig efter dagens resande och passerande av olycksplats- nu några timmars andra arbetsuppgifterSmile

Såg förresten i tv-tablån att det börjar en ny serie idag- Småstadsdrottningar- och ja, vi får se efter programmet hur många vi är som känner oss hemma i den titelnWink Ell ja, den kna vi ju känna oss hemma i redan nu om vi har ett hjärta till vår småstad- Det har jag- I love my Lerum