När jag häromdagen bytte ut mina fönsterlampors lampskärmar till vita fina adventsstjärnor, tittatde jag ut och saknade de upplysande julstjärnorna som till advent brukar hänga i väglamprna här i centrum. Åh vad glad jag blev vid färden hem denna afton när de nu var upphängda och tända!! En halvminut stannade jag och bara tittade rakt på en tändstjärna när jag promenerade från bilen och bara sög i mig guldstjärnans njutning- Guldstjärnor är bonus för stjälen!!Kiss Kan förresten tillägga att det är en fröjd att byta ut lampskärmarna till stjärnor istället för att ha adventsljusstakar i alla fönstren med trasiga lampor problematik.. tidsvinst med mina pappstjärnos att trä på och lika fint och stämningsfullt lysande!!Smile
Min sena hemkomst berodde på kvällens dialogcafe i beredningen för kultur och fritid där jag sitter med. Ett otroligt roligt och lärorikt uppdrag att vara politiker. Jag är stolt över mig själv som har vågat vara modig att ta steget in i politikens värd. Idag vill jag kunna göra skillnad och kunna vara med och påverka därav har jag sökt mig till politikens värd - och visst har jag att lära och det gör jag främst genom otroligt gott bemötande och delgivande av kunskaper från fantastiska politikerkollegor både inom det egna partiet och inom beredningen- Tusen tack!!!Smile

Tidsvinst och njutningsfullt- äkta pappersstjärnorSmile

Klart att Bosse Cedergård skrattar gott med 2 "stjärnor" runt sigWink- bästa Marita Snällman

"Min njutningsstjärna är åter på plats- Tusen tack för detta!! Smile

Trivsel och påverkan i min fantastiska kommun-LERUM- kanske kan jag inspirera dig som vill vara med att påverka att göra som jag - anslut dig politiskt

I fell good - som den Lerumsbo jag är!Smile