Mål och resultat fokus- många gånger det som skiljer en vinnare från en förlorare. Det tänket har fått mig att hålla fokus och lägga mer energi på vad jag vill och kan. Klart jag vill vara en vinnare- vad vill du vara?
Ett av årets medvetna val och mål blev så idag till sanning- bilbyte. Helt utanför min vanliga trygghetszoon kör jag nu runt i "coolaste bilen i stan" och känslan är god- mycket god.
I min framgångshistoria har jag stoppat in nätverkande, bytt ut kvantitet mot kvalité, tron på mig själv och till sist utveckling av att förlita mig på min känsla och att den är den riktiga vägen för mig

Tack Bäta Bil-Nilsson i Alingsås med Mattias i spetsen för dagens bästa bilval- Ni har sätter definitivt kunden i centrum med bästa servicen!!Smile

Kvalité & bästa bilvalet- Volvo v40 & Mattias hos Bil-Nilsson i Alingsås!!

SmileKiss

v40 2001 års modell..

..och bytt bytt till..

"coolaste bilen i stan"- Inspiration mot nya mål med Annlie EngSmile

..