En av mina största idolers bästa låtar enligt mitt tycke. Och oj vad jag har lyssnat på Abba i mina dagar likaväl som jag har nynnat och mimat till dessa. Det är något speciellt fortfarande med denna musikaliska grupp och att de nu kommer en dokumentärserie om gruppen- ja, det är bara att tacka och ta emot.

Myskläder på filtar om och tv:n är i centrum för många och med mig. Att vi sen är olika och har olika behållning av olika program ja, det är bara att respektera..

Julens firande är över och de röda färgerna ska snart stuvas undan igen- nu längtar vi til vår och ljusare tider- med luft under vingarna- för ni har väl njutit av TUI:s finfina reklamfilm- attans vad sugen jag blir till att lyfta till den blå himlens varma land

Finkläderna av och bästa myskläderna på- tror inte jag kan få förmånga av dessa mjukisplaggKiss

Nu i en uppsättning från bästa Lindex - klädd för tv-mys denna annandag jul!

 

God fortsättning på er framför eller bakom tv:n!Kiss