Jag sitter i funderingarna till min egna målbild- den där riktigt glödande målbilden som gör att jag tar mig dit jag vill. Jag kan knepen- för i vissa avseenden är jag en jäkel på att ta mig dit jag vill- i andra områden rondellkör jag något- och nu vill jag ta mig ur rondellkörandet. 2013 är på väg och jag vill att det ska bli ett år där jag är i och lever min dröm! Och vad min dröm är- ja det, ni- häng med mig så tar du del- knepen till att ta sig dit bkuder jag också på mellan mina egna genomförda drömmar. Min förhoppning är att kunna inspirera just dig till att genomföra din dröm.
Öppna frågor är alltid bästa verktyget till information- ibland behöver jag informera mig mer om mig själv- för om jag inte vet vilken som är min dröm- hur ska jag då annars kunna ta mig dit?

Är du där du vill vara i ditt liv? Om inte -Hur kommer det sig att du inte är där du vill vara om du vill verkligen så gärna vill vara där? Vad behöver du för att ta dig dit du vill? Besvara frågorna så detaljrikt som möjligt, förstärk din tanke och dina ord genom att skriva ner dina svar- Därefter är det dags att handla - hela tiden i linje efter dit du vill! Good luckKiss

Take you to YOUR heaven and be YOUR own star!Kiss

Låt 2013 bli året där du tar dig dit du vill - jag inspirerar dig mer än gärna!Smile