30 minuters powerwalking och känslan är god. Vad är det som drar mig ut i den kyliga morgon luften? Min känsla och mn tanke. Tanken på just min målbild- hur jag vill må i min kropp. Välmående för mig handlar om en jämn balans melan livets olika delar- jobb fritid lika väl som mat kontra rörelse och glädje påverkar. Den röda tråden mellan kropp och själ den tror jag på. Tanke känsla beteende- påverka det ena och det andra följer med- Helt krst så skapa de tankarna du vill ha för att ta dig dit du vill - så följer känslan och beteendet med- enkelt va?Wink Och det finns sanning i detta- tankens kraft är såååååå mycket starkare än vi kan förstå...and I love itKiss

Med rätt tankar inombords -ja det är då jag har avverkat min dagliga powerwalk- det är mitt ansvar att hålla mig till dem.

Läs om min fina vän Pernilla i dagens Lerumtiding- hennes tankar tar en henne till att vara den glädjespridaren hon är- trevlig läsning!Kiss

Alltid mycket glädjande i Pernillas närvaro!Kiss