Om ca 12 timmar är ett nytt år på intågande.  Tillhör du dem som i något avseende lägger ett nyårslöfte? I så fall är tipset att skriva ner det som ska genomföras- TAL & SKRIFT förstärker nämligen tanken och det gäller att säkra det man vill så att man inte faller till föga redan strax efter tolvslaget med att ha tagit en annan väg än den man vill. Låt nu 2013 bli det året då DU tar befälet över ditt liv- gör dina drömmar till verklighet & förlita dig på din känsla. Jag går i bräschen för att man mår så mycket bättre då! Gör som jag lev din dröm & låt 2013 bli starten på denKiss

Gott nytt år

 KissKissKissKiss

KissKiss Happy new yearKissKiss

Favorit tunikan från Fiorrucci i Göteborg, kommer att användas väl under 2013 - I den trivs jag, likaväl som den förstärker min känsla av att vara good enough. Kiss