Jag tror att alla människor behöver inspiration till att våga vara modiga och leda sig fram i vad de själv vill och kan. Hur inspirerar man då andra människor i detta? Ja, först och främst så gäller det att vidga sin egna "världsbild"- Att utgå från att det jag själv tänker kan vara precis tvärtom för någon annan - gör att jag breddar min egna världsbild. Att inspirera någon annan i vad jag vill och kan innebär att låta bli att domderar och tala om hur saker och ting ska vara. Att stärka någon annan i att våga vara modiga att plocka fram vad de vill och kan och sträva efter att genomföra detta innebär att "hjälpa" personen att bli mål och resultatfokuserad, så att en gödande målbild sätts. Att låta bli att använda sig av sin egna världbild när det gälller andra val är mycket svårt. Eftersom delaktighet och handlingsansvar leder till effektivitet är det också av vikt hur vi bemöter varandra.

Hur inspirerar du andrar människor i att få dem att göra det de vill och kan? Stärker du dem i deras val utefter deras "världskarta" eller stoppar du in din egen världskarta i deras val...?

Igår hade jag den äran att möta 3 olika kvinnor som alla på sitt sätt inspirade mig i att göra det jag vill och kan. Den röda tråden mellan dessa möten var mig ord som företagssamhet, handlingsansvar, mål och resltat fokuserade, samt att vilja väl.

japp, jag är både laddad och taggad på min väg att göra det jag vill och kan. Hinder är till för att ta sig över och dra lärdom av.

Inspirerande och kärt återssende med Aynur från företaget Tieto

Nytt möte och oj, så inspirerande att bli intervjuad av Malou Thorman från tidningen Ascala- Nu ser vi fram emot februari numretSmile

 

Bästa Camilla Rova  och inspirationen flödar- så mycket att jag missade att knäppa bild- den här bilden har några år på nacken från ett annat möte med Camilla- Mer om Camilla här.

Påfylld och inspirerad slår mig tanken att om fler bemöter andra som dessa tre- ja- då skulle många fler själar växa och bli hälsosammareSmile

Ha en go lördag!Smile