Taggad som attan- har du någon gång känt dig så inspirerad och taggad att du skulle vilja stänga av allt runt omkring?  Som nyförälskelsefasen- man vill bara vara med sin attraktion. I så fall kan du kanske förstå min känsla  efter att ha lyssnat på föredrag av Anna-Karin jansson denna afton i Insändarteknik. Åh vad taggad jag är nu. Jag vill utveckla mitt skrivande och ser både krönikor och insändare som resultat av detta. Vad tror ni - skulle dessa verktyg funka med inspiration av mig?Wink Värt att testa- med mina val som utgångspunkt ser jag ju möjligheten med både insändare och krönikor att fler ska kunna ta del av just mina skrivna ord och låta sig inspireras till att ta ett och annat nytt steg eller till eftertanke medvetenhet och handlingsansvar i sina liv. För när vi känner den där inspirationen och glöden som jag gör inuet till skrivandet - ja- det är då vi också har stor potential till att genomföra det vi vill. Och jag vill inspirera flr i att våga vara modiga att leva sin dröm.

Med influensans intrång här hemma ska jjag nu övergå till att badda en brännhet feberpanna! En företagssam& flexibel kvinnas vardag kan bestå aav många roller & den ena behöver inte utesluta den andra- Bätre att låta dem kompletera varandra!Smile

Tack Anna-Karin Jansson för kvällen lärande i insändarteknik och japp- jag har redan kollat in "Tankar för dagen" i Alingsås Kuriren Smile

Mammas prinsessa lika rosa röd om kinderna som sin tröja- febertopp är dagens verklighet att pyssla omSmile