Vet ni nu ska jag ge er ett alldeles enastående tips till att med automatik få en go känsla och ett leende på läpprna. När du möter en människa vars handlande själdin energi på ett negativt sätt och kanske tom nästan gör dig spyfärdig tokigt irriterad. Stoppa då till och skaffa dig en påminnare som tar tankarna vidare från det läget till att fråga dig, om den människans korkade handling verkligen ska vara det som bestämmer din känsla? Fundera på om människan och dess handlande kan vara en vägvisare av något slag i ett val du står inför? Lägg stor fokus och energi på att reda ut detta för dig själv- Låt dig därefter ledas vidare av en godare känsla- belöna sedan dog själv som lyssnade på din känsla istället för att låta dig kidnappas i sinnet. När du sedan får bonus iform av en ny vägvisare- belöning- som tyder på att du gjorde för dig rätt val- ja då sitter både känslan och leendet gott!Smile

Utöver detta smörjer vi hostande och varma kinder med värmade saft och huvudvärkstabletter- Är det influensa-Bacillernasom har gjort intrång i vårt hus..?