En vabbande affärskvinna- funkar det? Faktiskt är det av vikt att leva som man lär- och jag är rätt flexibel och pusslar rätt mycket så att dagsschemat passar både mig, ungarna och uppdragsgivare. Ett slags pusslande har det varoit idag också - fast på hemma plan. Med 2 sängliggande och utslagna actionhjältar med 39 graders feber och hosta som låter som om lungorna ska hoppa ut på utsidan, valde jag enäldigt med mig själv att dagen idag fick bli en dag utan fysiska möten. dagens möten fick bli via mail, telefon och skype. . Jag är oerhört tacksam att leva i nutiden med denna teknik som gör det möjligt att möta människor på detta sättet. Febertoppar med långa sovstunder på bägge tjejerna nu ikväll gjorde att jag jag fick  den effektiva städådran i mig att ta fart- Hall och kök blev skurat och spraysnön på köksfönstret polerades bor. Eller polerades- snarades skurades bort- attans vad det satt fast- ett resultat som jag nog väljer bort framöver. Eftersom febertopparna fortsätter här kan det nog vara så att de andra 2 snösprayade fönstrerna blir snöfria.
I allt detta varvande jhar jag nyttjat min flexibilitet och jag har också haft tid till både reflekterande och nytänkande. Min entreprenörsådra har fått sin tid i tankarna. Yes , en tacksam dag i rollerna som mamma entreprenör och affärskvinna!

Före- rejält med Ajax fönsterputs gjorde tillslut fönstret snöfritt- viktigt med kvalitetssäkrat rengöringsmedel

Efter- glänsande rent och mysigt med svarta ting!Smile

Rent och undan plockat i hallen - go känsla! Min hall är lagon stor och praktisk med ikeaförvaring- även mattan är därifrånSmile

Ja - hät är jag mitt i dagen som den omvårdande mamman som mellan varven idag också har underhållt markservisen här hemma och lagt tankar på mitt entreprenörskap- Annelie Eng Konsult- Inspiration mot nya målSmileKiss