Det finns en god intuition bakom allt handlande- en fras som kan göra det enklare att ta till sig att min verklighet inte måste vara en enda sanna verkligheten. Det finns en god intuition bakom allt handlande innebär också att det kan vara enklare att förlåta.. För egentligen är ju oförlåtelsen av mitt minne av en spicifik situation om ligger och stör- förlåter jag lättar jag på trycket av mitt minne av den specifika situationen och kanske kan jag då slippa mina eventuellt begränsningar till mångt och mycket. Det finns en god intuition bakom allt handlande- en fras som helt enkelt gör det enklare att förhålla sig till andra människor, dess handlande, sig själv och sitt egna handlande och allt som sker i ens liv. Sno frasen stoppa in den medvetet i din tanke när du är som mest oförstående till en annan människa dess handlande eller när du inte riktigt är tillfreds över ditt egna handlande. Good luck!

Med en god intuition serveras fat av olika sorters kolhydrater för att få kraft i små ctionhjältars influensa ynkliga kropparSmile