Nuet och verklighetens fokus på små influensasjuka innebär att den flexibla ådran får göra sitt denna veckan. Fysiska möten och andra uppsatta mål får ge avkall. Som tur är har jag dock mitt önskvärda resultat i fokus- detta innebär att jag hittar andra möjligheter att få till mätbara resultat av att jag är på fortsatt färd på min huvudled. Likaväl som ett fönster till har fått mer vårkänsla än som tidigare avdankad julsnö, så har tid för reflektion och mentalträning höjts dessa hemmvarande dagar. Febern tar ut sin rätt och under sovpassen ligger jag som nu på soffan bredvid mina actionhjältar och fortsätter mitt möjlighetstänk till att fortsätta vara i mitt önskvärda resultat. Visst har jag ett val- jag skulle ju lika gärna kunna sura ner mig för att det planerade och uppstyrda inte blev av- men näe- det är fasiken så mycket mer givande och kraftfullare att träna mentalt och finna nya möjligheter! 

Ljust och luftigt- Jag har bestämt mig - Vår i sikte!!Smile

Reflekterande tankar kan alltid förstärkas av skrivna ord- fånga tanken av det som du vill företa dig, skriv ner den och säg den till dig själv- Tanken har nu etsat sig fast som en tatuering. Kraftfullt men också ett ansvarstagande att tänka rätt! Trevlg afton på er- Tjao!Kiss