Tänk vilken god påverkan musik har- gamla fina låtar ur kökshögtalarna och likaväl som pannkakor och omelette slängdes ihop likaväl fick ljusbrickan också vårcharm. Äkta bonn-omelette med färska champisar och paprika- jäklans gott.Smile Den goda känslan och musikglädjen förde också med sig att småynkliga actionhjältars magar fick smak av pannkakor- och piggheten har satt fart här. Tänk att det enkla kan bli det bästaSmile

Godaste Bonn-omeletten

 • 2 st ägg
 • 2 msk mjölk
 • 1 krm salt

  Vispa lätt ägg, mjölk, salt. Det ska bara vispas lätt.

  Hetta upp en stekpanna med matfett  på medelhög värme.

  Häll i äggsmeten.

  Grädda omeletten genom att steka den på medelvärme  Skaka pannan någon gång då och då så den lösa äggsmeten rinner ner. När äggsmeten stelnat är omeletten klar (det brukar ta ca 5-10 minuter). Vik den dubbelt och lägg den på en tallrik .

 

Ljust och fint brinner ljusen - Nu Mia på Grötö- senaste favvoprogrammet- Tjao!Smile