Fortfarande har influensan oss i sitt grepp och kräver min närvaro här inomhus. Fokus läggs på mina små ynkliga actionhjältar och att få i dem energi. Andra sysslor och aktiviteter än vad som var planerat fortsätter alltså. Berömmer mig själv som tog till vara på ögonblicket och förmedlade kontakt till kontakt. Precis på det sättet som jag älskar att arbeta på poch som faktiskt är en av orsakerna, är jag övertygad om, som ledde mig till nomineringen som en av 3 till titeln årets nätverkare i Lerums kommun. Likaväl tjänst som uppdrag och person förmedlar jag dagligen vidare- Vad söker du? Ber du om hjälp i ditt sökande? Är det jobbigt att be om hjälp i tex jobbsökeri? Hm..ja, ibland kan nöten vara svår att knäcka men övning ger färdighet även i detta. Kanske kan en professionell coach vara ett verktyg till att du ska tillåta dig själv i att be om hjälp.Ibland kan coaching också leda till handlingsansvar och faktiskt klara me än vad man tror utan någons hjälp- inget är mer rätt än det andra utan faktiskt av vikt att förstå att vi har alla olika världskartor som gör det oss mer låsta till det ena än det andra. Istället för att dömma- Jobba med dig själv och bli en givare- var den som alltid söker få en medmänniska att öppna sig och nåt lite längre än vad sin egna världskarta visar. Och jag lovar en givare får tillbaka och massa bonusar när den själv minst anarKiss- testa!Kiss
Ytterligare ett tips- likaväl som du själv också kan vara den som tar rollen att ge av glädje och vara en glädjespridare- se också till att omge dig med just glädjespridare- Det blir ju allt som oftast en bonuspåfyllning med just dessa i sin närhet!.

Hipp hurra och grattis till dagens födelsedagsbarn som också passar in i gruppen glädjespridare. Tänk sååååå många männsiskor som glatts genom ditt musicerande både på scen och genom skivor. Grattis Peter "Pp" Samuelsson- Barbados basist och producentSmile

En bild med några år på nacken men dock på En glädjespridare fylld av "galna upptåg lika väl på scen som nedanför. Grattis Peter!Smile