Visste du att du kan ta hjälp och minska den tidskrävande processen som är vid en kontorsflytt? En kompetent flyttfirma ska du naturligtvis ta till hjälp och du sparar både tiden kraften orken och enrgi i ditt flyttande. Likaväl som OCT har stor vana av att flytta hela arbetsplatser, likaväl utför de din kontorsflytt både snabbt och effektivt. Detta utan att din dagliga verksamhet behöver störas av att du flyttar från en lokal till en annan från en lokal till en annan. Kontorsflytten sker snabbt, effektivt och utan att störa din dagliga verksamhet. Här finns  kunden och dess service i fokus. Flexibiliteten är stor vilket kan komma till nytta i lösning av andra problem som kan uppstå för kunden i en flytt.  Tryggt och säkert flyttar du alltså ditt kontor med hjälp av OCT - Oavsett företag. Bland kunderna finns allt från egenföretagare till storkocerner. Företaget är också Miljö kavlitetssäkrat - se Se ISO 9001 och ISO 14001 för mer information. Så även om jag inte står inför flytt av mitt kontor idag, så har jag här ett företag som jag definitivt kommer höra av mig till när detta är dags- gott att det finns service och hjälp även vid en kontorsflytt!Smile