Fasen vad spännande och inspirerande att själv få vara på andra sidan bordet i det som jag själv tipsar och inspirerar om i min roll som både karriär och jobbcoach. Idag blev jag nämligen intervjuvad i en sk baklängesintervju. Baklängesintervjuer görs innan man söker ett jobb el utbildning i syfte för att checka av att valet är det rätta. Då kan man få en inblick i hur vardagen ser ut i den yrkeskår man vill arbeta inom. För de som utför vet ju bäst hur dagen är. Smart va?!
Själv fick jag inspirationen till detta genom ett fantastiskt bra boktips för många årsedan när jag själv gick ett sk omställningsprogram efter att ha slutat min anställning. Boken heter "Äntligen måndag" och skriven av Torild Carlsson. Boken har näst intill en hedersplats i min bokhylla- i den hittar jag ff, flera år senare en hel massa inspiration till mig själv och andra under loggan karriär. Allt som oftast delar jag, precis som min fantastiska coach Lena, som jag fick boktipset av, vidare "Äntligen måndag" som tips på inspirerande litteratur för att komma vidare med sitt jobbsökeri.
Och idag var det jag blev baklängesintervjuad- JÄTTE HÄFTIGT!! Och på sitt sett ett led i den röda tråden om och av mig.

Tusen tack Marie, för intervjustunden- Jag önskar dig varmt mycket lycka till med ditt framtida yrkesval, arbete, framgång & lycka!!Kiss