Hur är jag som person? Har du någon gång besvarat den frågan för dig själv- sagt och skrivit ner och satt ord på dina personliga egenskaper- de egenskaperna som gör dig unik som person på ett positivt sätt. Om inte gör det- Det kan vara ett led till att man faktiskt börjar sotrera bort Jantelagen i sitt liv- för det är helt ok att berätta vad som är ens styrka som person. Ska du sedan gå till en arbetsintervju så är det av stor vikt att INNAN den har satt ord på sina personliga egenskaper- Good Luck!Smile Själv har jag lärt mig att umgås med ordet modig på detta sättet- jag fick det först serverat av en vän- hade svårt att ta till mig det-rabblade det-skrev det och satte in det i olika meningar om mig själv. Och kan ni tänka- idag vet jag att jag är en modig människa, entreprenör & mamma!SmileTack för ordet-I love it!Smile

En modig och stolt entreprenör- en coach på turné-thats good life!Smile

Min fina bil är ifrån bästa Bil-Nilsson i Alingsås!Smile