Det som är så bra med att vara en både blogg och facebook läsare är att man får fullt av påminnelser och inspiration till nytänkande. Hela nätet vimlar av människor som delar med sig av fantastisk kunskap och upplevelser.  Helt fantastiskt !!

Gårdagen avslutade jag med att läsa ett blogginlägg av Malin Berghagen där hon delar med sig av sina kunskaper till att själva yogapositionerna inte stoppar flödet av Prana- livsenergin som ska flöda fritt i kroppen.malin bloggar för amelia med yogan i centrum- På ett enkelt sätt inspirar hon stort i sin text, som jag gillar skarpt! Ta del av Malin Berghagens blogg:  Här

Innan jag släkte ner datorn blev det ytterligare en snpiration som passar perfa i dag- På malins facebooksida låg en bild på en alldeles fantastisk roman skriven av Paulo Coelho "Vid floden Pidra satte jag mig ned och grät" En sark roman om att finna kärleken och meningen med livet. Paulo Coelho skriver som en gud - Utöver ovanstående så har jag även läst "Alkemisten"- vilken är ett hett lästips till alla som vill följa sina drömmar.

Själv sitter jag nu för att inta bästa lunchen - Suschi tillsammans med "Valkyriorna" av Paulo Coelho. Tänk att så bra med bloggar och internät som gjorde att jag äntligen tog tag i saken och greppade denna bok som legat i hyllan och väntat ett bra tagSmile

Favorit lunch- här och nu Suschi och en bästa bok!Smile