2 sommarbarn av 4 bjuder och sommaren betsår av kalas- ibland har de varit svåra att få till, då kompisskaran allt som oftast är bortresta pö om på under sommarlovet-men något kalas har somrarna genom åren alltid bjudit på. En 11 åring igår och en 18 åring häromdagen som firades idag- och är det sommmar så är det sommar- Bästa utomhusbuffén och trädgårdskalas - superduper och därpå en alldeles fantastiskt god tåtra bakad av födelesdagsbarnet själv! ja är det sommar så är det- fröken väder lät tom solen titta in Smile Ibland måste man utmana både väder ,vind och sig själv och gå utanför den vanliga trygghetszoonen. Det är då man också kan ta sig mot högre höjder- ni, vet den egna hjärnan kan bara det som den har lärt sig och som finns innanför trygghetszoonen- det utanför Tja- det måste jag själv bestämma mig föratt våga vara modig att utforska - så att jag får ta del av allt som jag kan ta del avSmile

18år och grattad av gamlafarmorKiss

3 fina döttrar

En syssling grattar

Långbord i trädgården och ja, partytält är en gdomlig uppfinningSmile

Buffé

Buskul i stutsmatta

4 generationer och en syster

En liten barnaskaraKiss