All inklusive innebär för mig ett bredare från den vanliga livsstilen. Markserviceuppgifterna ser här mycket annorlunda ut än vad som sker på hemma plan. Inga måltider behövs förberedas utan vi sätter oss till bords när de dukas upp. Ingen tvätt att tvätta osv. Det är semestercharm för mig. Att mer kunna bara vara och njuta av dagen på ett annat sätt än hemma. Att sätta klockan och få till min egna tid- på tu man hand med mig själv- Det är lika viktigt här som hemma. Att i denna tidiga morgon sitta utomhus blicka över en stilla och fridfull pool med morgon kaffe och höra fåglar kvittra- Tja, visst sjutton är det semester charm! Att under den vakna tiden prata med människor av olika härkomster ursprung och nationaliteter är mycket lärande och givande. Igår lärde jag mig tex hur det är att leva i Toronto och Canada- mycket givande! När vi satt på balkongen och spela MIG- japp, ett självklart semesterspel för oss att ha med!! Knackade det på dörren och småtjejernas nys killkompisar vill ha med dem ut- ha,ha - japp detta är semester och charm. Allinclusive paketet här på Club edge Antique är något lightare än vad vi hade sist här i Tukiet- detta står uttryckligen i hotelinformationen och vi hade detta klart för oss- med den faktani bagaget är allinclusive här helt ok- det finns matsäck det räcker och blir över- skulle kunna vara pannkakorna isåfall som saknas..;) Allinclusivepaketen ser olika ut på olika hotell och läs hela faktan så att du INTE falrväntar dig mer än vad som är i paketet så att semestern inte blir en besvikelse utan en njutning! :)