Ofta hörs orden " Jag bryr mig inte om vad mina barn blir när de blir stora- bara de blir lyckliga". Kloka ord men ack så svåra att hålla sig till- och annat vore kanske konstigt, för vi vill ju våra ungar så väl. Och detta väl blir ju utifrån vår egna värdlskarta och det vi själva har formaterats av och har lärt oss vara den bästa sanningen. Att inspirera någon till att göra det den vill (innanför lagens gränser såklart) innebär att låta bli att styra med sitt egna ego. Det innebär att likaväl vi själva som våra ungar har rätt till och också ett ansvar att hitta sin egna känsla och våga förlita sig till den. Vem har egentligen rätt att dömma vad som är rätt eller fel i det vi gör i våra liv, bara vi följer vår egna känsla- vi är ju alla olika. När jag reflekterar över orden " Jag bryr mig inte om vad mina barn blir när de blir stora- bara de blir lyckliga", så önskar jag av hela mitt hjärta att de får inspiration styrka och kraft att just hitta sin egna känsla till att göra det som de vill med sina vill. Att de lever sina egna liv och inte "hoppar" in och lever någon annans liv. Låtsaslekarna med kapning av den egna känslan finns det otaliga referenser på att inte i längden gå så bra. Trygghet till att den egna bekräftelsen i dem själva är det viktigaste och mest värdefulla, så att de står stadigt på sin egna ben och inte hänger upp sina liv på någon annan- tja, det hoppas jag inspirera dem tillKiss

För att hitta inspiration och utveckling likavältill mitt arbete, min coachande roll, min entreprenörsroll, till min mamma roll och tja, till mitt liv, så läserjag en del, mediterar en del och läser en hel del bloggar. Malin Berghagen har en sådan blogg som inspirera mig stort- hennes blogginlägg Thailand- är kraftfullt och sååååå inspirerande och häftigt- att övervinna sin rädsla och genom bestämdhet ta sig dit man vill. Jag önskar dig fantastiskt mycket lycka till, Malin i ditt paradis och hoppas på mer inspirerande inlägg på bloggen.Smile Läs inlägget: HÄR
Min dröm ser annorlunda ut än Malin Berhagens, jag göder min dröm varje dag genom meditation och mental träning, och en dag så kanske Thailand inte är så långt bort även för mig, vem vetWink

Frasen "vad är det värsta som kan hända? är en fras som fått mig att våga förlita mig på min känsla av vad som är rätt för mig. Appen The PeppingApp som nu finns att ladda ner på Appstore, hade aldrig sett dagens ljus om jag hade gött tanken av att ett appskapande inte är något för mig. Istället övervann jag min tveksamhet och tja, nu finns den där som ett verktyg till dig som också har bestämt dig för att färändra dina tankar, dina ord och dina handlingar till det bättre Smile Ladda ner The PeppingApp HÄR Smile